Guido van de water
Natuur fotografie
 
Sep 30

Vogelhut

Vandaag bezoek ik met mijn vader vogelhut 1 van Han Bouwmeester. Deze hut is gelegen in Overijssel en zeer netjes en modern ingericht. Maar wij komen natuurlijk voor de vogels dus nemen we snel plaats in de hut.

Het is een ontzettend lange dag maar helaas met weinig echt bijzondere vogels. De zwartkopjes, boomklevers, koolmeesjes en pimpelmezen vliegen de hele dag af en aan. Later op de dag zien we ook nog soorten als de grote bonte specht, Gaai, Lijster, tjiftjaf en de eekhoorn!

Gelukkig heeft deze hut wel een prachtig uitzicht. Aan de overkant van het water staan struiken die al in herfst kleuren zijn en dat geeft mooie effecten in de foto's. Rond 16.00 rijden we met volle geheugen kaartjes weer richting huis. Achteraf met toch wel een aantal erg mooie foto's.

Glencoe (Schotland)

22 Nov 2018

Duvelskuul

20 Oct 2018

Haterste vennen

27 Sep 2018

Deelerwoud 4

22 Sep 2018

Deelerwoud 3

15 Sep 2018

Deelerwoud 2

9 Sep 2018

Deelerwoud 1

2 Sep 2018

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics