Guido van de water
Natuur fotografie
 
Nov 12

Nieuwe website online!

Vandaag is een speciale dag. Met trots kan ik melden dat mijn nieuwe website vanaf nu online is. Dit had u gelukkig al uitgevonden door hier te komen.

Een compleet vernieuwde site met mijn beste foto's, mijn eigen blog en een webshop vol mooie foto's voor aan de muur.

Volg en deel deze site ook op Facebook en maak kans op een canvas van 60x40 van de foto boven dit blog. 30 november verloot ik dit canvas onder de mensen die dit gedaan hebben. U vind mijn Facebook op www.facebook.nl/vandewaterfotografie

Als u vragen of opmerkingen heeft gebruik dan het contact formulier. Ik zal u zo snel mogelijk en met veel plezier antwoord geven.

Glencoe (Schotland)

22 Nov 2018

Duvelskuul

20 Oct 2018

Vogelhut

30 Sep 2018

Haterste vennen

27 Sep 2018

Deelerwoud 4

22 Sep 2018

Deelerwoud 3

15 Sep 2018

Deelerwoud 2

9 Sep 2018

Deelerwoud 1

2 Sep 2018

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics