Guido van de water
Natuur fotografie
 
Nov 22

Glencoe (Schotland)

Na een dag vol met regen besluiten we er vandaag maar met de auto op uit te gaan. Er is wederom regen voorspelt en dus gebruiken we vandaag om het land wat te verkennen. Ik vind een rondrit van ongeveer 4 uur met als verste bestemming het plaatsje Glencoe.

Tijdens de route val ik van de één in de andere verbazing. Als ik voor elke mooie plek zou stoppen om een foto te maken was ik waarschijnlijk nu nog bezig. De snelstromende riviertjes door de landschappen met besneeuwde bergtoppen zijn echt prachtig. Het is erg bewolkt maar de donkere onheilspellende wolken geven juist een mysterieus gevoel aan het landschap.

Eindeloze kilometers door schitterende natuur met oneindig veel panoramische uitzichten volgen elkaar op. Mochten we nog een keer naar Schotland gaan dan is het gebied rond het plaatsje Glencoe toch zeker nog wel eens een bezoek waard.

De laatste 2 uur van de reis die veel langer duurt dan we vooraf dachten rijden we door Cairgorms National park. Helaas word het al donker maar wie weet komen we hier deze week nog een keer.

Duvelskuul

20 Oct 2018

Vogelhut

30 Sep 2018

Haterste vennen

27 Sep 2018

Deelerwoud 4

22 Sep 2018

Deelerwoud 3

15 Sep 2018

Deelerwoud 2

9 Sep 2018

Deelerwoud 1

2 Sep 2018

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics