Guido van de water
Natuur fotografie
 
Sep 22

Deelerwoud 4

Wederom een trip naar het Deelerwoud in de hoop dat de bronst al begonnen is. In de schemer kom ik aan en ik wandel het gebied in. Na 5 minuten hoor ik een auto aankomen en daaruit stapt een boswachter.

De boswachter vind dat ik te vroeg ben in het gebied en dus krijg ik 104 euro bekeuring. Ik probeer de man nog vriendelijk op andere gedachte te brengen maar helaas. De boswachter heeft eigenlijk ook wel gelijk en dus accepteer ik de eerste bekeuring in alle jaren dat ik tot nu fotografeer maar. Ik krijg nog wel wat tips voor bronst foto’s alleen is het volgens de boswachter nog 1 a 2 weken te vroeg.

Ik moet van de boswachter wel terug naar de parkeerplaats en mag niet verder. Ik zie een geweldige zonsopkomst maar helaas kan ik vanaf de parkeerplaats geen goede foto van maken. Als ik wel weer het gebied in loop is het mooiste er wel af en ik ben zo geïrriteerd door de bekeuring dat ik geen zin meer heb uren rond te lopen. Ik druip dus af richting de auto. 104 euro lichter en een wijze les rijker!

Glencoe (Schotland)

22 Nov 2018

Duvelskuul

20 Oct 2018

Vogelhut

30 Sep 2018

Haterste vennen

27 Sep 2018

Deelerwoud 3

15 Sep 2018

Deelerwoud 2

9 Sep 2018

Deelerwoud 1

2 Sep 2018

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics