Feb 17

Vlog 2 Prachtige condities!Vlog 2

Bij het opnemen van mijn tweede vlog heb ik voor het eerst een draadloze microfoon gebruikt. Omdat ik met 2 verschillende camera's heb gefilmd blijft het geluid toch een issue maar daar word aan gewerkt! In volgende video's heb ik dit probleem hopelijk voor altijd opgelost.

Deze vlog is opgenomen in de Oisterwijkse bossen waar ik prachtige omstandigheden had. Ik was hier nog nooit eerder geweest maar het is absoluut een nieuw bezoek waard. Een aantal prachtige momenten wist ik op foto en film vast te leggen.


Kijk hierboven naar de resultaten en laat even een bericht achter met je reactie. Alleen door jullie feedback kan ik verbeteren.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de bel onder de video. Dit is helemaal gratis en je krijgt dan een berichtje zodra ik mijn volgende video plaats.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics