Mar 17

Vlog 5 wat een mooie ochtend.Vlog 5 - Is dit mijn beste foto trip ooit?

In deze aflevering neem ik jullie weer mee naar nationaal park de Maasduinen. Het leek me leuk om naar dezelfde locatie te gaan tijdens totaal verschillende omstandigheden. En totaal verschillend werd het.

De dag leek verschrikkelijk te beginnen toen een vliegtuig dwars door mijn compositie vloog. Toen de zon eenmaal op kwam was ik dat echter snel weer vergeten. Een ochtend met geweldig licht, prachtige mist en heel veel mooie foto's.


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Alleen door jullie feedback kan ik verbeteren.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de bel onder de video. Dit is helemaal gratis en je krijgt dan een berichtje zodra ik mijn volgende video plaats.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics