Mar 9

Vlog 3 Sneeuw, ijs en mist.Vlog 3 - Sneeuw, ijs en heel veel mist in België

Dit is alweer de 3de vlog die ik gemaakt heb en ik blijf het leuk vinden. De creatieve ideeën blijven maar toenemen en de videos blijven beter en beter worden. Op het moment dat ik deze video plaats heb ik al 5 nieuwe videos klaar die telkens weer wat beter worden.

In deze aflevering neem ik jullie mee naar België. Op een webcam zag ik dat er sneeuw lag in Les Haute Fagnes. Een prachtig natuurgebied tegen de Duitse grens aan. Maar tijdens deze omstandigheden een natuur gebied verkennen bleek een hele uitdaging. Het werd een helse tocht die ik met een flinke domper moest afsluiten.


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Alleen door jullie feedback kan ik verbeteren.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de bel onder de video. Dit is helemaal gratis en je krijgt dan een berichtje zodra ik mijn volgende video plaats.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics