Jan 1

Nieuw jaars dag

p nieuwjaarsdag ga ik samen met mijn gezin vroeg de deur uit voor een wandeling. Het is mega mistig buiten en dus besluit ik om toch de camera mee te nemen. Je weet immers maar nooit wat je tegen komt tijdens dit soort omstandigheden. We gaan wandelen bij de Hatertse Vennen in de buurt van Nijmegen.

Het is ijskoud en mist is zo intens dat ik nagenoeg niks verder dan 10 meter van mij af kan zien. Na een half uurtje lopen lijkt de mist iets minder te worden en de silhouetten van de bomen beginnen zichtbaar te worden. Het voelt alsof ik in een soort happy hour beland ben. Ineens zie ik overal composities om me heen.

Verreweg de mooiste compositie vind ik zelf een boom die een beetje in een bocht naar boven loopt. Het topje van de boom wijst vervolgens naar de zon die vaag door de mist heen zichtbaar word. Ook maak ik de foto boven dit blog waar een simpel rijtje bomen ineens heel anders uitkomt dan onder normale omstandigheden. Kortom een zeer geslaagde wandeling die zeker de moeite waard was ondanks het korte nachtje slapen ervoor.

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics