Feb 3

Mijn eerste fotografie vlog!Vlog 1

Al jaren kijk ik naar verschillende YouTube kanalen m.b.t. fotografie. Ik heb er zelf ontzettend veel van geleerd en dat doe ik nog steeds. Het leek mij echter leuk om dit zelf eens te proberen. En zo begon ik ergens in december 2021 met het opnemen van mijn eerste video.

Voor mij was dit een probeersel om eens te kijken hoe alles werkte. Er ging een wereld voor me open die ik erg leuk vind. Hoe bewerk je videos? Hoe krijg ik goed geluid? Wat zijn leuke shots? En zo kregen mijn fototrips ineens een extra dimensie.

Dit is de allereerste video die ik eigenlijk als probeersel opgenomen heb. Uiteindelijk heb ik besloten hem toch uit te brengen. Het leek mij leuk om mijn ontdekkingstocht te laten zien.


Hoe word ik een betere fotograaf en hoe maak ik betere videos? Kijk hier boven naar aflevering 1 van deze reis en ontdek de antwoorden met mij!

Owja en vergeet niet om een reactie te plaatsen. En als je de video leuk vind druk dan op de duim en bel zodat je een gratis bericht krijgt als ik de volgende video upload.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics