Sep 18

031 Mist en zonneharpen.Vlog 31 Mist en zonneharpen!

Wat is hier gebeurd? Ik ben in de mooiste speeltuin ooit beland. Ik hoopte op een beetje mist maar deze condities waren episch!

Overal om mij heen was er mist en toen de zon op was ontstonden er overal zonneharpen. Een aantal van mijn betere foto's aller tijden heb ik misschien vandaag wel genomen.

Ik was 2 dagen achter elkaar in dit zelfde gebied en 2 keer had ik bijna gelijke omstandigheden. Dit keer probeerde ik echter een compleet andere route door het gebied te lopen dan de eerste dag. Hierdoor is het toch een totaal andere video geworden.

Let Zeker ook op de video van volgende week want het word alleen maar beter... veel beter!


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics