May 15

Vlog 13 - Schotland dag 1Vlog 13 - Schotland dag 1.

Het is zover! Na 2 jaar uitstel ivm covid 19 gaan we eindelijk naar Schotland. In deze vlog laat ik je zien wat ik meeneem voor deze trip. Hierna vertrekken we naar het Cairngorms nationaal park in de highlands van Schotland.

Je ziet naast de voorbereiding ook de reis naar Schotland en natuurlijk materiaal van de eerste dag fotograferen in schotland. De eerste dag fotografeerde ik langs de weg op Cairngorms mountain en Loch Morlich. In de vlog van volgende week neem ik jullie mee op de tweede helft van deze eerste dag dus houd mijn kanaal zeker in de gaten!


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Alleen door jullie feedback kan ik verbeteren.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de bel onder de video. Dit is helemaal gratis en je krijgt dan een berichtje zodra ik mijn volgende video plaats.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics